U17/19 B, C og D badmintonturnering i Helsinge Badminton: En Fest for Spil og Kammeratskab

Lørdag den 16. marts 2024, blev Helsinge Badminton vært for en livlig ungdomsbadmintonturnering, der tiltrak 70 spillere fra nær og fjern. Turneringen i U17/19 B, C og D-rækken, startede tidligt lørdag morgen kl. 9 og sprudlede helt indtil kl. 20. Med masser af godt spil og hyggelige stunder var det en dag fyldt med sportslige oplevelser for alle deltagere.

Turneringen var en stor succes med hensyn til antallet af deltagere alene - 70 unge badmintonspillere strømmede ind på banerne klar til at vise deres talent og kampånd. Fra de tidlige morgentimer til de seneste aften timer blev banerne i Helsinge Badmotion oversvømmet med energi, entusiasme og flot badmintonspil.

Udover selve turneringskampene var dagen også præget af kammeratskab mellem spillerne fra forskellige klubber rundt omkring - hyggeligt sammenhold på midten af banen under pauserne mellem kampe brugte nogle gange lige så meget tid som selve kampene! Det er netop denne ånd af sportslig konkurrence blandet med venlige venskaber udenfor banerne, der gør disse ungdomsturneringer så specielle.

Vinderne fordelte sig således:

U17/19 B-rækken:


B-rækken
C-rækkenD-rækken
HerresingleMalik Krøier Sørensen, HolbækKenneth Rasmussen, HelsingeGustav Jackerott Andersen, Lillerød
DamesingleCecilie Deleuran, HelsingeClaudia Pagans Frandsen, Birkerød BK13
HerredoubleBertram Wester, Køge
Axel Winther Christensen, Køge
Kenneth Rasmussen, Helsinge
Victor De Lima, Helsinge

Damedouble
Katrine Nellemann, Birkerød BK13
Claudia Pagans Frandsen, Birkerød BK13

Mixdouble
Mathias Jensen, Nykøbing F
Katrine Nellemann, Birkerød BK13

Foruden vinderne i ovenstående formåede Helsinge Badminton også at vise sit store potentiale ved en flot andenplads i B-rækken til Kasper Rasmussen med makkeren Filip Skånstrøm Stjerneby (Nivå-Kokkedal) samt en flot andenplads i C-rækken til Emilie Friis Conradsen og Selma Rytter i DD. Derudover formåede Emilie Friis Conradsen og Victor De Lima at få en 2. plads i MD i C-rækken. Afslutningsvist viste Alex Hickman flot præstation i HS i D-rækken. 

Alle resultater kan findes her

Alt i alt var det en dag fyldt med intensiv konkurrence mellem talenter og imponerende unge badmintonspilleres evner. Helsinge Badminton takker alle frivillige samt deltagere i turneringen - det var en fornøjelse. Vi ser allerede nu frem til næste sæsons ungdomsturneringer!